Manželé vrátili adoptované dítě po 3 letech: Zarážející důvod !

11041
Sdílejte

Stačilo jedno zásadní rozhodnutí a z matky, kterou milovali tisíce žen, se stala snad nejnenáviděnějším osoba světa! Paradoxně, její ušlechtilý čin se změnil v noční můru, kterou už nedokázala zvládnout.

Americká blogerka Myka Stauffer se v minulosti těšila velké popularitě, protože popisovala běžný život její velké rodiny, přičemž má čtyři děti. Ostatním maminkám radila ve věcech výchovy či dávala tipy při péči o domácnost.

Největší slávu, respekt, a dokonce i mnohé nabídky ze strany různých firem získala, když oznámila, že si s manželem plánují adoptovat páté dítě. Šlo o malého chlapečka z Číny jménem Huxley, avšak jak se později ukázalo, trpí autismem. Právě tato diagnóza byla nad síly rodiny a Myka musela přiznat, že jeho péči prostě nezvládá.

Článek pokračuje na další straně

Po třech letech od adopce se manželé rozhodli, že se malého autisty vzdají. Okamžitě přišla tvrdá kritika ze strany matek, které ji dosud obdivovali. Nenávistné komentáře jí napsali dokonce i ženy ze Slovenska! Mnohé dámy ji považují za vypočítavou mrchu, která využila dítě na dobrou reklamu, na níž vydělala.

Článek pokračuje na další straně

Ve chvíli, kdy už obchodní spolupráce postupně končila, se blondýnka rozhodla chlapečka jednoduše zbavit. Tato tvrzení mají potvrzovat její jednání, jelikož vymazala všechny fotky ze sociální sítě, na kterých se nacházel adoptivní syn, jakoby ani neexistoval. Huxley se momentálně nachází u náhradní matky, která si je vědoma, což vyžaduje dítě s touto diagnózou.

Kam dál?

Náhoda, nebo nezvratný osud : Proroctví jasnovidky Vangy, obsahují pozoruhodnou předpověď. Podle ní v roce 2024 Donald Trump ohluchne

Horor ve vlaku z Prahy. Měl zpoždění 360 minut, dětem nedali ani najíst

Nové příplatky za místa ve stínu v Andalusii. Španělsko mění pravidla pro turisty

AKTUÁLNĚ : V Tatrách zavalil turisty sesuv půdy. Dvě ženy zemřely

AKTUÁLNĚ : V polském uhelném dole zůstalo po silném otřesu okolo 40 horníků

Další články