Po dlouholetém bádání mezinárodní tým vědců z Ohio University v USA identifikoval potenciální příčinu stoupajícího počtu případů rakoviny tlustého střeva u osob mladších 50 let. Výzkum, o němž referoval britský deník Metro, odhalil, že kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a nadměrného růstu specifické bakterie zvané Fusobacteria v lidských střevech může být klíčovým faktorem. Nebezpečné jsou zejména diety a hubnoucí programy, které mají nízký obsah vlákniny.
Kam dál?
- Většinu žen po 50-tce trápí vrásky kolem očí a na krku: Neutrácejte za botox – toto omladí celý obličej a nestojí to skoro nic!
- Těchto 10 věcí, které byste měli vědět o své krevní skupině!
- Vědec Flégr promluvil : Způsobí nový koronavirus Eris návrat roušek a dalších opatření?
- „Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce