Velký návrat Víti Starého z temnot : Kytarista skupiny Mandrage sdílel společnou fotku a lidi šílí

2086
Sdílejte

Často končil v léčebnách a na začátku roku 2023 sdílel fotografii z invalidního vozíku.Problémy s návykovými látkami se u Víti začaly veřejně projednávat v roce 2019, kdy se objevily fotografie z Českého mejdanu s Impulsem, kde vzhledem značně pohublý a unavený zpěvák vzbudil obavy. Krátce poté kapela Mandrage oznámila po patnácti letech nejdříve pauzu a následně svůj definitivní konec. Poslední veřejná zmínka o Víťovi byla v roce 2022, kdy byl spatřen před svým domem. Muzikant se stáhl do ústraní a začal překonávat své nejhorší fyzické a psychické problémy. „Mandrage se sice rozpadli, ale Víťa na hudbu nezanevřel. Neustále skládá muziku, jen je na to sám. Nedávno si dokonce koupil basovou kytaru,“ prozradil minulý rok blízký zdroj redakci eXtra.cz.Dveře ke smíření a návratu se začaly otevírat na začátku letošního roku, když v únoru Víťa konečně oslovil své fanoušky. Na svém soukromém facebookovém profilu, kde má pouze své blízké přátele a rodinu, zveřejnil fotografii z vozíku s odvážným vzkazem: „Vrátím se!“ Jeho příspěvek okamžitě získal tisíce lajků a povzbudivých komentářů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články