VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Agresor bodl v Mostě dítě do krku : čtyřletý chlapec zemřel

522
Sdílejte

Podle soudního rozsudku Pokuta bodl čtyřletého chlapce nožem při hádce se svým soupeřem v lásce. Incident se odehrál před základní školou v Rozmarýnově ulici v Mostě. Hádky se účastnili dva muži a jedna žena, kteří měli mezi sebou nevyřešené spory týkající se vztahů a dětí.Ve vyhrocené situaci třicetiletý Pokuta vytasil nůž. V té době měl druhý muž, který pocházel z Itálie, v náručí svého čtyřletého syna, o kterého vedl spor s bývalou partnerkou. Podle rozsudku Pokuta zaútočil nožem na oba. Místo otce však zasáhl loveckým nožem levý bok krku chlapce. Chlapec zemřel na následky vykrvácení a otoku mozku v sanitce. Soudce Martin Parolek uvedl, že Pokuta poté, co bodl, prohlásil, že má podmínku a musí zmizet, a nože se zbavil.

Státní zástupce Jakub Juřica v závěrečné řeči zdůraznil, že Pokuta se do konfliktu zapojil zbytečně a přišel na místo ozbrojený nožem, ačkoli šlo o spor mezi rodiči. Obrana tvrdila, že otec nastavil svého syna proti útoku nožem jako živý štít. Obhájce Ondřej Moutvička uvedl, že otec buď vědomě, nebo nevědomě použil chlapce jako ochranu před útokem.Soud nakonec rozhodl, že útok na otce byl kvalifikován jako pokus o ublížení na zdraví a bodnutí dítěte s následkem smrti jako vra*du. Soudce Parolek dodal, že Pokuta neměl v úmyslu chlapce zabít, ale musel s touto možností počítat.Rozsudek není pravomocný, protože obžalovaný se proti němu okamžitě odvolal. Státní zástupce si ponechal lhůtu na rozmyšlenou.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články