Tragédie v lomu Kamenárka na Novojičínsku: 13letý chlapec se měl zabít kvůli lásce

7648
Sdílejte

Policie stále případ vyšetřuje, ale zatím se domnívá, že chlapec si smrtelné zranění způsobil sám. Podle mluvčí policie Pavly Jirouškové v Štramberku došlo k tragické události, při které zahynul nezletilý jedinec, aniž by se na tom podílela cizí osoba. S ohledem na věk oběti a respekt k pozůstalým nechtěla poskytovat více podrobností.Třináctiletý chlapec navštěvoval základní školu v Kopřivnici, kde nyní visí černý prapor. Pietní místo bylo vytvořeno i přímo v lomu Kamenárka. Podle deníku Blesk se chlapec pravděpodobně rozhodl pro skok z vrcholu skály na kole, což místní obyvatelé popisují jako velmi děsivé. „Zanechal prý dopis na rozloučenou, kde zmínil dívku, a údajně se také pohádal doma, ale co se přesně stalo, nikdo neví,“ sdělil jeden ze školáků.

Zemřelý hoch byl sportovně nadaný, miloval cyklistiku, plavání a závodil v triatlonu. Policie však dosud žádné spekulace oficiálně nepotvrdila a nadále pokračuje ve vyšetřování.Blíží se letní prázdniny a záchranáři varují před nebezpečími, která na děti číhají. V tomto období dochází k největšímu množství úrazů, nejvíce pak u vody. Utonutí je druhým nejčastějším smrtelným úrazem u dětí. Nejohroženějšími skupinami jsou děti od jednoho roku do devíti let a mladiství ve věku od 15 do 19 let, přičemž chlapci jsou ohroženi více než dívky.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články