Televize Prima již brzy přijde o jeden z posledních velkých hitů. Populární seriál ZOO končí. Zbývají poslední díly

2464
Sdílejte

Mezi neúspěšné pokusy patřil například seriál Dobré zprávy, který se snažil přenést vztahový koncept do prostředí samotné televize. Další propadáky byly historická telenovela Eliška a Damián, u které není jisté, zda se dočká odvysílání již natočené druhé řady, a také projekt Lež na pláži, jenž měl původně také překročit hranici jedné série.V poslední době se Primě podařilo bodovat pouze se seriálem Sedm schodů k moci a s návratem oblíbeného seriálu Polda s Davidem Matáskem v hlavní roli. Jinak se však zdá, že televize tápe a marně hledá způsob, jak zaplnit vysílací čas po skončení úspěšného seriálu ZOO.

Zbývající epizody ZOO budou odvysílány do 13. června, poté si seriál vybere letní pauzu. Prima tak chce protáhnout životnost tohoto hitu a zajistit si sledovanost až do podzimního vysílacího schématu. Od 18. června pak televize nasadí na úterní večery komedii Sez@mka.Fanoušci seriálu ZOO se tedy musí připravit na to, že se v brzké době rozloučí s oblíbenými postavami, jako jsou Viki, Sid, Haďák a další. Konec tohoto rodinného seriálu bude pro mnohé diváky jistě smutnou událostí, zvlášť když není jasné, čím ho Prima dokáže nahradit.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články