Symboly letošního mistrovství se stali dva výrazní komentátoři, Robert Záruba a Jakub Voráček : Přiznali kolaps a vážné problémy!

1168
Sdílejte

„Robertovi při tom gólu spadly hračky do kanálu,“ smál se Voráček. „Vypadl mu hlas. Nebo mozek?“ pokračoval v žertu hokejista v podcastu Hokej bez červené.

Robert Záruba přiznal, že měl opravdu chvilku nepřítomnost. „Já jsem opravdu chvilku nevěděl, kde jsem,“ prohlásil vážně Záruba. „Měli jsme euforii. Prvně jsme šli do křiku spolu. A potom Robert chtěl něco říct a šlo to úplně naprázdno,“ vyprávěl Voráček. Situace vypadala vážně, ale naštěstí Jakub nemusel volat sanitku. „Jen do něj drcl a Robert se vrátil do bouřlivé reality,“ popsal Voráček s úlevou.

I když Záruba situaci zlehčoval a tvrdil, že takový stres to nebyl, přiznal také, že mu na chvilku opravdu „vypnula hlava“. Pro Voráčka to byl také náročný turnaj, který zaplatil zdravím. „Už od přípravy v Brně jsem měl zánět šlach,“ prozradil bývalý hráč NHL. Do O2 areny chodil jen v žabkách, jelikož normální boty nemohl kvůli bolesti nosit. Dokonce při jednom zápase musel chladit nohy v kýblu s ledem. Po maratonu přenosů byl na úplném dně, měl teploty a musel brát třídenní antibiotika.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články