Problémy v manželství podnikatele Richarda Chlada : Po půl roce od svatby mu Anička vyhrožovala rozvodem

2114
Sdílejte

Volební účast Aničky

Nakonec ale na hádky ani nedošlo. „S Aničkou máme svůj humor, takže to bylo spíše humorné. I když spodní tón byl jasný: nesmím to přehnat, jinak to skončí špatně,“ uvedl Chlad. Anička, která původně zvažovala, zda vůbec jít k volbám, nakonec nejenže volila Filipa Turka, ale také přesvědčovala přátele, aby ho volili také. „V Žižilicích, kde Anička vyrostla, byla vysoká volební účast a hodně lidí tam hlasovalo pro Filipa,“ pochlubil se Richard.

Finanční podpora kampaně

Richard Chlad pracoval na kampani Filipa Turka zcela zdarma a také ji finančně podpořil. „Přispěl jsem dvakrát po padesáti tisících,“ uvedl. Dodal, že mu po všech problémech s neformální podporou z autíčkářských setkání přišlo mnoho kamarádů na pomoc, za což je vděčný. „Opravdu jsem pochopil, kdo jsou skuteční přátelé,“ řekl. Přátelé ho podpořili částkou v řádu desetitisíců korun a pomohli s výrobou billboardů a megaboardů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články