Problémy v manželství podnikatele Richarda Chlada : Po půl roce od svatby mu Anička vyhrožovala rozvodem

2115
Sdílejte

„Mám svůj Instagram otevřený, ale po týdnu ho zase zavřu, protože bych musel denně odpovídat na stovky dotazů,“ vysvětlil. Dodal, že aby to zvládl, rozhodl se natáčet videa. Anička mu k svátku dokonce pořídila kruhové světlo na stativ.I když je Chlad na sociálních sítích velmi aktivní, práce na kampani byla vyčerpávající nejen pro něj, ale i pro jeho ženu Annu-Marii. Ta byla frustrovaná z toho, že její muž tráví tolik času online. „Bylo to opravdu únavné, a první, kdo mi začal vyhrožovat rozvodem, pokud v tom budu pokračovat po volbách, byla samozřejmě moje manželka,“ řekl Chlad se smíchem. Přiznal však, že výhrůžky byla míněny spíše nadsázkou. „Říkala mi, že to takhle dál nejde, což jsem si uvědomoval i já sám,“ pokračoval. „Po volbách se musím zase vrátit k normálnímu životu,“ doplnil.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články