Jiří Krampol (85) je v nemocnici a připravuje se na velkou slávu

447
Sdílejte

I když je momentálně Jiří Krampol (85) v nemocnici, stále se stará o svůj vzhled! Do svého pokoje si pozval profesionály, aby upravili jeho vzhled, který utrpěl během dlouhého pobytu na nemocničním lůžku.„Když nemůže Jiřík přijít k nám do salónu, musíme my přijít k němu,“ vysvětlil kadeřník Petr Krejczy (45), známý také jako Pity. Pity sdílel sérii fotografií z Nemocnice Na Františku, kde je známý český herec a dabér Jiří Krampol hospitalizovaný již tři měsíce. Krampol zde čeká na přemístění do domu s pečovatelskou službou na Praze 1, ale i přesto si dokáže pobyt mezi čtyřmi stenami zpříjemnit.

 

Pity, který se proslavil účastí ve druhé řadě televizního pořadu VyVolení, se spolu s dalšími odborníky vydal za Krampolem, aby ho, jak se říká, „zcivilizovali“. Herec si nechal upravit vlasy a oholit vousy, což vedlo k viditelné proměně k lepšímu. Fanoušci pod sdílenými fotografiemi v komentářích ocenili změnu. „Moc mu to sluší,“ zaznělo v jednom z nadšených ohlasů.

Proč se Jiří Krampol tak pečlivě připravoval? Důvod je prostý – v úterý má mít premiéru film, ve kterém hraje. Jedná se o romantickou komedii Láska na zakázku, kterou režíruje a ve které i hraje Eva Toulová (34).Je ale otázkou, zda Krampol bude na premiéře přítomen, vzhledem k jeho zdravotnímu stavu. Podle tvůrců filmu Krampol, s ohledem na zdravotní stav a doporučení lékařů, svou účast potvrdil.O jeho účasti se tedy rozhodne na základě toho, jak se tento „český Belmondo“ bude cítit. Lékaři mu kvůli jeho zdravotnímu stavu, opakovaným nemocem průdušek a astmatu, neustále doporučují, aby práci omezil na minimum – například jen na občasné načítání audioknih. Avšak Jiří Krampol je nezmar, který miluje kamery a kamery milují jeho.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články