Herec Karel Heřmánek (76) se potýká se závažnými zdravotními problémy. Divadlo zrušilo derniéru hry, ve které účinkuje

2974
Sdílejte

Ačkoliv se Nikol Heřmánková k situaci nechtěla blíže vyjadřovat, je zřejmé, že zánět trojklanného nervu představuje pro Karla Heřmánka významnou zdravotní komplikaci, která si vyžádala změny v jeho pracovním programu. Lze předpokládat, že se bude muset podrobit odpovídající léčbě a po určitou dobu omezit své herecké aktivity, aby se jeho stav mohl zlepšit.

Fanoušci Karla Heřmánka jistě budou svému oblíbenému herci přát brzké uzdravení a návrat na divadelní prkna i televizní obrazovky. Jeho kolegové z branže mu zase jistě vyjádří podporu a pochopení v této nelehké situaci. Zároveň je třeba ocenit rozhodnutí Divadla Bez zábradlí zrušit derniéru hry Garderobiér s ohledem na hercův zdravotní stav, což svědčí o respektu k němu jako k člověku i umělci.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články