Herec Jiří Štěpnička (77) chřadne před očima. Umělec velmi zestárl a působí unaveně

11765
Sdílejte

Rozloučení s Kačerem zanechalo na charismatickém herci hluboký smutek. Na první pohled bylo znát, že se věk a těžkosti promítly do jeho vzhledu. Dlouhý život plný ztrát, včetně milované manželky, na něm zanechal značné stopy.Štěpnička, který jako dítě vyrůstal v dětském domově poté, co jeho matka Jiřina Štěpničková byla za pokus o emigraci uvězněna na 10 let, přišel před dvěma lety o svou dlouholetou ženu Janu. Spolu prožili v manželství šťastných 57 let a s touto ztrátou se herec stále nevypořádal.Jeho život však neprovázel jen smutek. Před několika týdny Štěpnička oslavil 77. narozeniny, přestože jen o vlásek unikl smrti. Před rokem totiž spadl pod tramvaj a vážně se zranil na hlavě, a nedávno při opravě střechy na chalupě spadl ze žebříku.“Stál jsem na pravé straně komínu a na levé straně jsem viděl malou skulinku. Řekl jsem si, že kvůli tomu nebudu přemisťovat celý žebřík. Vzal jsem si obyčejný dřevěný žebřík a vylezl nahoru, abych tu skulinku napravil,“ popisuje Štěpnička v pořadu Face to Face. Ve chvíli, kdy se natáhl, aby díru opravil, se však žebřík posunul a herec spadl z výšky tří metrů. „Naštěstí to odnesl jen žebřík a mně se nic nestalo. Žebřík to zachránil,“ dodal herec.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články