František se loučí s rodinou, přáteli i seriálem Ulice: Reakce jsou smíšené

2795
Sdílejte

Emotivní rozloučení s rodinou a přáteli

František, který v seriálu vyrostl, se na své poslední chvíle v Česku loučí s nevlastní matkou Aničkou (Ljuba Krbová) a rodinou Knoblochových.

Jeho odchod do Amsterodamu, kde bude studovat, je pro diváky i postavy v seriálu velmi emotivní. Miloš (Jiří Štrébl), který v něm viděl náhradu za svého nejlepšího kamaráda Bedřicha (Adrian Jastraban), bude chybět nejvíce. František ale naznačuje, že ho mohou přijít navštívit. Zda se však František vrátí i na obrazovky, když přijede na návštěvu do Prahy, zatím není jisté.Eva (Vanda Hybnerová) požádá Františka, aby van Ruyterovým vyřídil, že už jim nebude nabízet žádné doplňky stravy, jelikož se rozhodla přestat pracovat pro podvodnou firmu a opustila svou šéfovou Myslíkovou. Malý Milošek (Lukáš Masár ml.) se těší, že navzdory Frantovu odjezdu budou moci nadále hrát online hry. Po srdečném objímání a přání šťastné cesty se Franta nabídne, že Aničku sveze do domova, kde pracuje s dětmi, aby si mohli ještě v klidu popovídat před jeho definitivním odjezdem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články