Eliška Balzerová slaví se svým manželem zlatou svatbu. Prozradila jaký je recept na šťastné manželství

10903
Sdílejte

„Já myslím, že jsem měla to štěstí, že jsem narazila na chlapa, který má úžasný smysl pro humor. Když nás potkalo něco ošklivého nebo zlého, on se tomu vždycky dovedl zasmát,“ prozradila herečka v rozhovoru pro Český rozhlas.

Balzerová zdůrazňuje, že smysl pro humor jejího manžela byl klíčovou součástí jejich vztahu. „Dovedl si udělat legraci sám ze sebe a velmi často i ze mě. Dělá to dodnes. Nemohla jsem se na něj zlobit, nebo on na mě, protože jsem se s ním společně zasmála,“ popsala Balzerová. Tato schopnost zasmát se společně i v těžkých dobech přispěla k tomu, že jejich manželství zůstalo silné a harmonické.

Přestože Eliška Balzerová nikdy přesně nevěděla, ve který den se narodila, na její radost z rodinného života to nemělo žádný vliv. S manželem Janem vychovali dvě děti, syna Jana, který je farmaceutem, a dceru Adélu, jež se stala divadelní dramaturgyní. Žijí společně pod jednou střechou, kde dcera obývá první patro, syn si zbudoval půdní vestavbu a Eliška s manželem žijí ve druhém patře.

Díky této úzké rodinné blízkosti mohou všichni spolu slavit důležitá jubilea, Vánoce a svátky. „Jak děti rostly, museli jsme s manželem koupit větší stůl, aby se tam vešla celá rodina,“ směje se Balzerová.

Kromě humoru a společně stráveného času Balzerová zdůrazňuje i důležitost vlastního prostoru a respektu ve vztahu. Oba partneři mají své vlastní zájmy a profesní ambice, které si navzájem podporují. Tento balanční přístup jim umožňuje nejen udržovat harmonii v manželství, ale také osobní růst a spokojenost.

Eliška Balzerová a její manžel jsou příkladem toho, že láska, humor, respekt a společný čas mohou být klíčem k dlouhému a šťastnému manželství. Jejich příběh je inspirací pro mnoho párů, kteří hledají recept na lásku, která vydrží celý život.

Kam dál?

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Další články