Bára se loučí s Ulicí. Po 5 letech potřebuji pauzu, říká Bašusová

1056
Sdílejte

Tento krok znamená nejen konec jedné éry pro její postavu Báru, ale také velkou změnu v ději samotného seriálu.Bára se svým partnerem Brunem, který rovněž hraje významnou roli v seriálu, společně odjíždí do Dánska. Tento přesun není jen praktickým způsobem, jak se tvůrci seriálu rozloučili s postavou Elišky Bašusové na obrazovce, ale také emocionálním momentem pro diváky, kteří si tuto postavu zamilovali.„Loučení s Ulicí bylo opravdu těžké,“ dodává Eliška. „Na place jsem prožila mnoho nádherných chvil a získala spoustu přátel.“ Poslední natáčecí den údajně provázely slzy a srdečná objímání, což jen dokazuje, jak silné pouto mezi herečkou a jejími kolegy vzniklo.A co má Eliška v plánu nyní, když její postava Bára opouští Ulici? „Chci se věnovat sama sobě, cestovat a odpočinout si. Potřebuji načerpat novou energii a inspiraci. Možná se budu věnovat i dalším projektům, ale teď je pro mě prioritou pauza,“ vysvětluje herečka svůj další krok.Není pochyb o tom, že Eliška Bašusová je talentovaná mladá žena, která své role ztvárňuje s velkým nasazením a autentičností. Její rozhodnutí dát si pauzu je pochopitelné a mnozí fanoušci jí jistě budou přát vše nejlepší. I když jim Bára bude na obrazovce chybět, těší se na možnosti, jakých se Eliška může chopit v budoucnu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články