Agáta Hanychová: Odhalená tajemství o jejích milostných zážitcích s celebritami! Velmi známá jména, do kterých byste to neřekli!

492
Sdílejte

Sdílení těchto intimních zážitků se pro Agátu stalo velmi výnosným podnikáním. Její podcast s Ornellou Koktovou má téměř 6500 předplatitelů, kteří měsíčně platí 149 korun, což představuje příjem okolo 870 tisíc korun měsíčně! Kromě toho má Agáta i další podcast s bratrem Vincentem, čímž její příjmy ještě dále rostou.Reakce Veroniky Žilkové-Intimní odhalení Agáty neunikla ani její matce Veronice Žilkové. Herečka vzpomíná na den, kdy jí Agáta řekla o noci strávené s Jaromírem Jágrem. „Jágr lezl po střeše, když si Agáta zapomněla klíče a snažil se dostat přes balkon. Když to nevyšlo, šla probudit dědu, profesora Žilku. Bylo pět hodin ráno, a když děda rozespalý otevřel, ani Jágra nepoznal,“ vzpomínala Žilková. Sama Veronika přiznala, že se obávala, aby se Jágrovi nic nestalo a zároveň, že dům nebyl zrovna v perfektním stavu.Agáta jako „královna odhalení“-Agáta například prozradila, že když se narodil její bratr Vincent, všichni – ona, její tehdejší partner Cyril, a rodiče – spali v jedné posteli. Tento příběh pak Vincent vyslechl s poněkud rozpačitým výrazem.Jak se Agáta stala „královnou odhalení“?Díky své otevřenosti a sdílení intimních detailů ze svého života se Agáta stala výraznou a kontroverzní osobností českého showbyznysu. Její skandální odhalení přitahují pozornost médií a veřejnosti a přinášejí jí značné finanční zisky. Agáta tímto způsobem ukazuje, že i osobní skandály mohou být velmi cenné.Jaká bude Agátina budoucnost?Nabízí se otázka, jakým směrem se bude Agátina cesta ubírat dál. Zaměří se na další odhalování svého soukromí, nebo se jí podaří najít stabilní partnerský vztah? Je jisté, že veřejnost bude nadále sledovat každý její krok a její příběh zůstane jedním z nejzajímavějších v českém showbyznysu.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články