Agáta Hanychová: Odhalená tajemství o jejích milostných zážitcích s celebritami! Velmi známá jména, do kterých byste to neřekli!

491
Sdílejte

Při jednom z koncertů kapely ve Špindlerově Mlýně se rozhodla, že se pokusí Dyka sbalit. „Když jsem jela za Prachařem na koncert, říkala jsem si, že Dyk je vyšší a mohla bych si vedle něj vzít podpatky. To s Prachařem nebylo možné,“ zavzpomínala Agáta. Nakonec se jí podařilo získat polibek od Dyka, zatímco Prachař byl s Agátinou manažerkou Hanou Chymčákovou.Vztah s jiřím Hudlerem-Agátina romantická dobrodružství však nezačínají ani nekončí u členů kapely Nightwork. Již dříve měla vztah s hokejistou Jiřím Hudlerem, který se do povědomí veřejnosti zapsal nejen jako vynikající sportovec, ale také později jako partner a otec dětí Hany Chymčákové.Nezapomenutelná noc s Jaromírem Jágrem-Jednou z nejdiskutovanějších a nejodvážnějších příhod Agáty je noc strávená s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Agáta vzpomíná, jak ve svých 19 letech vzala Jágra k sobě domů, protože neměl kde přenocovat. „Jeli jsme z baru v mém autě, nemohli jsme jít do hotelu, protože jsem musela být doma v určitou hodinu,“ vysvětlovala Agáta. Nakonec strávili noc v domě její matky Veroniky Žilkové, kde společně vyvrátili dveře pokoje. Dokonce se traduje, že Jágr opustil dům oknem, což ještě přidává na pikantnosti této historky.Polibky se slavnými muži-Agáta Hanychová má v zásobě i další zajímavé příhody se známými osobnostmi. V podcastu se svým bratrem Vincentem přiznala, že se líbala s moderátorem Leošem Marešem a fotbalistou Martinem Feninem.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články