U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

5810
Sdílejte

„Na svatbu i dítě jsou vždycky potřeba dva,“ konstatovala Branišová, když byla konfrontována s otázkou ohledně budoucnosti jejich vztahu. „Určitě nechci mluvit za něj. Uvidíme, co bude za rok. Já nevím ani, co bude příští týden,“ dodala s úsměvem.Je evidentní, že téma závazků mladou ženu příliš netrápí. Důkazem spokojenosti a jiskření mezi partnery byla i jejich nedávná společná návštěva finále České Miss. Ačkoliv Dominika sama korunku nezískala, s nadsázkou poznamenala: „Tak doufám, že alespoň pro něj jsem ta nej.“Pár, který se seznámil v pražském hudebním klubu, kde Branišová pracovala jako manažerka, si navzdory věkovému rozdílu evidentně rozumí. Zda se ale jejich cesty po Jágrově hokejovém konci spojí i oficiálně, zůstává ve hvězdách. Jisté je jediné – další společné kroky musí být výsledkem souhlasu obou, a to se všemi důsledky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články