Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

587
Sdílejte

Nejvzácnějším a nejdražším kouskem v aukci byly platinové hodinky F.P. Journe Vagabondage 1 s červeným ciferníkem v barvě Ferrari. Tyto hodinky z 18karátového bílého zlata s vyobrazením loga Ferrari, Schumacherovy závodní helmy a sedmi symbolů jeho titulů mistra světa byly Michaelovi věnovány jako vánoční dárek v roce 2004 tehdejším šéfem stáje Ferrari Jeanem Todtem. Právě tento model se vydražil za rekordních 1,5 milionu švýcarských franků (v přepočtu asi 1,53 milionu eur).

Aukce vzbudila velký zájem sběratelů z celého světa. Kromě Evropanů, zejména Němců, a Američanů se zúčastnilo i mnoho zájemců z Asie a Blízkého východu. Aukční dům Christie’s očekává, že tzv.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články