Přítomnost premiéra Fialy na hokeji vyvolalo na sociálních sítích negativní reakce : Lidé chtěli vědět, zdali si zaplatil vstupenku

10580
Sdílejte

Premiér se navíc pochlubil svými zážitky a fotkami z hokeje na sociální síti X (dříve Twitter), což vyvolalo vlnu negativních reakcí a komentářů.

Uživatelé se v první řadě ptali, kolik stál lístek pro premiéra a zda si ho platil ze svého. Ironicky dodávali, že vstupenky byly nejspíš hrazeny z peněz daňových poplatníků. Někteří si neodpustili sarkastickou poznámku, že premiér seděl hodně nahoře, takže byl v bezpečí a nemohl dostat zásah pukem.

Další uživatel se ptal, jestli premiér není smutný z toho, že Čechy porazili Američané – narážel tak na podporu Ukrajiny a úzké vztahy se Spojenými státy. Tento komentář autor článku považuje za trapný.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články