Peklo za zdmi paláce. U nemocné princezny Kate (42) se objevily velmi nepříjemné vedlejší účinky léčby

47098
Sdílejte

Princ William na dotaz ohledně zdraví své manželky stručně odpověděl: „Daří se jí dobře.“ Poslední zprávy však naznačují, že princezna Kate nesnáší náročnou léčbu příliš dobře.

Vedlejší účinky chemoterapie se na ní značně podepisují, zejména vyčerpání a nevolnost. Tyto obtíže se navíc snaží skrývat před svými třemi dětmi – Georgem (10), Charlotte (9) a Louisem (6). Zdroj z okolí královské rodiny prozradil: „Je to čím dál těžší a těžší. Kate a William procházejí peklem za zdmi paláce.“

Právě kvůli nepříjemným vedlejším účinkům léčby se princezna Kate od oznámení své nemoci v březnu neobjevila na veřejnosti. Chemoterapie je velmi náročná a vyčerpávající, často způsobuje únavu, nevolnost, zvracení, ztrátu chuti k jídlu, vypadávání vlasů a celkové oslabení organismu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články