Pavel Zacha se díky výchově a drilu otce dostal do NHL. Reprezentaci dosud odmítal

659
Sdílejte

Přes své úspěchy v zámoří ale Zacha dlouhá léta odmítal reprezentovat Českou republiku. Celkem šestkrát nepřijal pozvánku do národního týmu, často s poněkud zvláštními výmluvami. Spekulovalo se, že za tím mohou být spory mezi vedením českého hokeje a jeho otcem a tvůrcem Kamevédy.

Letos však došlo ke změně a Zacha překvapivě dorazil na probíhající mistrovství světa, kde by měl národnímu týmu významně pomoct. Pokud by jeho účast přispěla k zisku medaile, je pravděpodobné, že by i fanoušci, kteří mu jeho předchozí odmítání reprezentace měli za zlé, definitivně překonali své výhrady vůči němu.

Ať už ale bude Zachovo působení v národním dresu jakkoliv úspěšné, jeho hokejový příběh zůstane navždy spojený s neobvyklými metodami jeho otce. Ten věnoval veškerou energii přípravě syna na sportovní kariéru, stvořil pro něj zcela ojedinělý svět a dovedl ho až na absolutní špici. I když o správnosti a vhodnosti takového přístupu lze pochybovat, nedá se mu upřít, že ve vrcholovém sportu slaví úspěch. Pavel Zacha je toho živoucím důkazem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články