Nelly Sofie Gottová, nejmladší dcera slavného českého zpěváka Karla Gotta, slaví své 16.narozeniny. Po smrti otce se stáhla do ústraní

2012
Sdílejte

Karel Gott u Nelly Sofie obdivoval její dobrosrdečnou a pečovatelskou povahu, kterou zdědila po matce Ivaně. Oceňoval její pozornost, ohleduplnost a pořádkumilovnost. Zmiňoval také, že Nelly zdědila jeho oči a výrazné obočí. Modré oči dál od sebe prý mají výjimečné osobnosti… Každou chvíli přiběhne, jestli něco nepotřebuji. Je na ní vidět, jak ji pomáhání druhým těší. Je nesmírně pořádkumilovná, zodpovědná a cílevědomě dotahuje všechno do zdárného konce. Jen tak si ale k tělu někoho nepustí,“ napsal o ní zpěvák.

U starší Charlotte si všímal podobnosti se svou matkou Marií a senzitivní a empatické povahy, kterou má zřejmě více po něm. Rád s ní vedl debaty nejen o hudbě, ale i o hlubších filozofických otázkách.

I když Karel Gott nemůže být své nejmladší dceři Nelly Sofii fyzicky přítomen v době jejích 16. narozenin a dalších důležitých životních milníků, zanechal jí ve svých vzpomínkách a myšlenkách hluboký vzkaz lásky a obdivu. Zároveň vyjádřil důvěru a podporu své ženě Ivaně, která se o dcery stará po jeho odchodu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články