Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

61565
Sdílejte

Mezi dalšími přítomnými byli například Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem, kavárník Richard Hrádek či módní návrhář Lukáš Macháček. Pod rakví byly umístěny dvě srdce z květin – jedno z bílých růží od dětí a druhé z rudých růží od manželky Petry. Zbytek věnců tvořily převážně bílé květiny. Na pravé straně stála fotografie zesnulého a také obrazovka s videozáznamem.

Petra Svoboda zvolila pro tuto smutnou příležitost černé pouzdrové šaty a na hlavě měla fascinátor se síťkou. Její bolest byla patrná všem přítomným. U vstupu do smuteční síně byla umístěna kondolenční kniha, rodina si však nepřála osobní kondolence.Ondřej Křivka zahynul 12. května při tra*ické nehodě, kdy ho na kole srazil řidič automobilu značky Citroen. Dle policejního mluvčího Miroslava Šupíka řidič ročník 1986 nedal cyklistovi na křižovatce přednost, ten utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Přivolaní záchranáři se snažili muže desítky minut resuscitovat, bohužel neúspěšně. Lékař nakonec musel konstatovat smrt.

Odchod Ondřeje Křivky je velkou tra*édií nejen pro jeho rodinu, ale i pro všechny jeho blízké a přátele. Památku tohoto výjimečného člověka, milujícího manžela a otce si jistě všichni přítomní uchovají navždy ve svých srdcích.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články