Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

784
Sdílejte

Na druhé straně, Novotný své komentáře o Aničce Slováčkové omluvil a vyjádřil lítost, což potvrdil v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Novotný uznal, že jeho slova byla nevhodná a vyjádřil politování nad tím, jak se vyjádřil.„Lepší být zvířátko, než lízač zadku estébáka,“ vzkázal Notovotný Havlíčkovi. Za svůj kritizovaný výrok o Aničce Slováčkové.Havlíček dodal, že starosta Řeporyjí patří do zoologické zahrady a více se k němu nemá smysl vyjadřovat.„Když chlap mluví o malém pinďourovi, tak to vždycky zavání buzeranstvím, nebo buranstvím. Připadá mi zoufalé, že si na mě honí fame. On jediné, co zatím dokázal, bylo v řiťolezectví. V tom je výborný,“ komentoval jeho slova Novotný.Celá situace vyvolala vlnu negativních reakcí ve veřejnosti i mezi politiky, přičemž mnozí volají po důraznějších opatřeních proti takovým projevům v politické komunikaci.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články