Jiří Korn slaví 75 narozeniny : Život s o 25 let mladší ženou si nemůže vynachválit, s exmanželkou pečuje o postiženého syna

1996
Sdílejte

Nejdříve jen spolupráce

Jiří Korn vždy oplýval velkým osobním kouzlem a ženy přitahoval jako magnet. První svatba přišla už ve třiadvaceti s Hankou, ale jejich vztah brzy skončil bouřlivým rozvodem. Brzy nato poznal Kateřinu, se kterou se týmově zapojil do silvestrovské show.

Poznali se v roce 1987, když Kateřina dostala nabídku vystupovat v jeho show. Spolu s kamarádkami utvořily trio KLM podle jejich jmen. Úspěch show vedl k další spolupráci a vzniku hlubokého vztahu. „V té době jsme byli jen kamarádi. Pak jsem dostala lano od modelingové agentury v Rakousku a odjela jsem do zahraničí. Vrátila jsem se v listopadu 1989, na Vánoce jsme se spolu setkali a už jsme spolu zůstali,“ popsala Kornová začátky jejich lásky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články