Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

68024
Sdílejte

„Má i dluh na nájemném za byt od Prahy 2, prostě to neměla lehké a snažila se vše utáhnout,“ sdělila nejmenovaná kamarádka zesnulé umělkyně. Sbírka by měla pomoci rodině nejen s dluhy, ale také s výlohami za pohřeb, který není levnou záležitostí. Materiální dary sice nemohou zmírnit bolest, kterou nyní pozůstalí prožívají, mohou jim ale umožnit, aby se alespoň v době truchlení chvíli přestali zaobírat existenčními starostmi.Poslední rozloučení s herečkou se bude konat již tento týden v úterý, a to na dvě etapy. Nejprve se od 10 do 11:45 dopoledne uskuteční pietní akt v Divadle na Vinohradech. Následovat bude mše svatá v nedalekém kostele sv. Ludmily ve 13 hodin.Nad rakví by měli promluvit přátelé a kolegové zemřelé herečky. Podle zjištění by měli promluvit Regina Rázlová a Václav Vydra, kteří měli se Simonou Postlerovou blízký vztah. Civilní část posledního rozloučení zařizuje ředitel vinohradského divadla Tomáš Töpfer. „Děkuji jménem celého souboru za projevenou soustrast. Všechny nás její odchod v tak mladém věku šokoval a je nám to nesmírně líto,“ uvedl v prohlášení na stránkách divadla.Prozradil také, že někteří členové souboru budou držet čestnou stráž u rakve. „Hlásí se mnoho kolegů Simonky, jak současných, tak bývalých,“ uvedl Tomáš Töpfer.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články