Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

68024
Sdílejte

Kromě toho, že se pozůstalí nyní budou muset postarat o hereččina nemocného syna, ukázalo se, že Simona Postlerová po sobě zanechala dluhy, se kterými se nyní budou muset vypořádat. Kolegyně a kamarádka Jana Polášková z Divadla na Vinohradech na sociálních sítích požádala o finanční pomoc její rodině. „Kamarádi, kolegové. Všichni víme, v jaké složité a těžké životní situaci se naše milovaná Simonka nacházela. Rády bychom její rodině pomohly s touto nelehkou životní chvílí. Obraťte se, prosím, na mne, Lindu Knotkovou nebo přímo na Hereckou asociaci, která okamžitě nabídla laskavou ruku ku pomoci. Předem moc děkujeme. Jednáme se souhlasem pozůstalých,“ uvedla Polášková.Podle zjištění médií se herečka potýkala s problémy od roku 2016, kdy zemřel její manžel. Vzhledem k tomu, že syn Damián kromě autismu trpí také schizofrenií, je velmi pravděpodobné, že se o sebe nikdy nepostará sám. Péče o něj byla pro herečku velmi náročná a musela jí přizpůsobovat svůj pracovní program. Od smrti manžela táhla domácnost sama.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články