Herec Oldřich Kaiser se tajně oženil. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

4173
Sdílejte

Naďa Konvalinková, celoživotní partnerka Oldřicha Kaisera, je uznávanou českou herečkou. Po absolvování DAMU působila v několika divadlech a ztvárnila řadu významných filmových rolí. K nejznámějším patří postava masožravé rostliny v černé komedii Adéla ještě nevečeřela z roku 1977.

V pozdějších letech Konvalinková bojovala s nadváhou, což neuniklo pozornosti médií. V roce 2011 se stala moderátorkou pořadu Jste to, co jíte, zaměřeného na zdravou stravu a hubnutí. Už předtím se této tematice věnovala 7 let v pořadu Pochoutky.

I přes bouřlivé životní peripetie zůstává Oldřich Kaiser jedním z nejvýraznějších a nejrespektovanějších českých herců. Dokázal se vždy znovu vzchopit a vrátit se na výsluní. Jeho bývalá žena Naďa Konvalinková mu stále zůstává blízkou přítelkyní. V současné době Kaiser prožívá spokojené období po boku své druhé ženy Dáši Vokaté, se kterou tvoří harmonický pár i umělecké duo.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články