Herec Oldřich Kaiser se tajně oženil. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

4173
Sdílejte

Karolína vystudovala Pražskou konzervatoř a působila v Dismanově rozhlasovém dětském souboru. Během dospívání však propadla alkoholu a školu nedokončila. Nakonec ale našla sílu nad závislostí zvítězit a vrátit se k herecké profesi. Objevila se v několika filmech i divadelních rolích.

Manželství Kaisera a Konvalinkové vydrželo čtvrtstoletí, než došlo k poklidnému rozvodu. I po rozchodu si však bývalí manželé zachovali přátelský vztah. Konvalinková se svěřila, že jí Kaiser každé ráno posílá elektronickou květinu přes mobil.

Kaiser se následně zamiloval do písničkářky Dáši Vokaté, která dříve chodila s básníkem Ivanem Martinem Jirousem, známým pod přezdívkou Magor. S Vokatou se Kaiser seznámil v roce 2012 a po osmi letech vztahu se rozhodli vzít. Svatba proběhla v naprostém utajení ve Vídni za účasti pouze oddávajícího. Novomanželé si rozumí po všech stránkách a dokonce spolu vytvořili i hudební duo.

Další zásadní životní rozhodnutí učinil Oldřich Kaiser na jaře 2022, kdy se rozhodl prodat svou chalupu v Hlavicích u Českého Dubu. Roubenou chalupu z roku 1780 zdědil po předcích a vlastními silami ji zrekonstruoval. Nabídl ji k prodeji za 6 milionů korun. Na této chalupě Kaiser rád relaxoval a čerpal inspiraci pro svou hereckou tvorbu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články