Dalibor Gondík, známý muzikant a moderátor, zažil nejtěžší chvíle svého života : Syna 10 dní držel při životě mimotělní oběh

5172
Sdílejte

Pro vyjádření díků si vybrali symbolicky Mezinárodní den sester a ošetřovatelek.

Theodor si pobyt v nemocnici, navzdory vážnosti situace, pochvaloval. Cítil se zde jako doma, možná i lépe, jelikož mu personál plnil všechna přání. Od loňska se na oddělení pravidelně vrací, aby navštívil lékaře a sestřičky, kteří mu zachránili život.

Dalibor Gondík se o synovo zdraví strachuje dlouhodobě. Theodor už v minulosti pobýval v léčebně kvůli snížené imunitě a hrozí u něj také riziko rozvoje epilepsie, kterou trpí jeho otec.

Rodinu však nyní čeká i šťastnější událost – Theodor požádal o ruku svou přítelkyni Denisu Tajmarovou a Dalibor Gondík se tak může těšit na synovu svatbu.

Příběh Dalibora a Theodora Gondíkových ukazuje, jak křehké může být lidské zdraví a jak důležitá je práce lékařů a zdravotních sester. Zároveň je to příběh naděje a vděčnosti za záchranu života a možnost prožívat další šťastné chvíle v kruhu rodiny.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články