Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

4381
Sdílejte

„Situace v rodině a veřejný tlak, to všechno ovlivnilo mé dětství. Vzpomínky mám různé, ne všechny jsou dobré. Bylo to těžké,“ sdílí Artur ve výpovědi pro dokument. Jeho slova odhalují bolest a komplikované vztahy v rodině, které byly často předmětem veřejného zájmu.Kromě osobních vzpomínek poskytuje dokument i záběry z běžného života Ivety Bartošové, které byly až do nynějška nezveřejněné. Tyto momenty z domova ukazují Ivettu v běžných životních situacích, například při vaření s rodinou, což přidává další dimenzi k celkovému obrazu jejího života.Dokument „Málo mě znáš“ tak přináší unikátní pohled na život a osudy jedné z nejznámějších českých zpěvaček a jejího dopadu na blízké osoby, zejména na jejího syna Artura, který se s jejím odkazem vyrovnává velmi otevřeně a upřímně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články