Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

4381
Sdílejte

O traumatu, které Artur z dětství má, promluvila i jeho tehdejší chůva Zlata Dvořáková alias Golda. „Bolí to, ale snažím se to pochopit. Artur si musel prožít obrovské trauma a možná ho řeší tak, že nechce mít vůbec nic společného s lidmi, kteří by mu připomínali mámu,“ nechala se slyšet. Ačkoliv s ním strávila dlouhých jedenáct let, v kontaktu nejsou. „Přišel o oba rodiče, chtěla jsem ho aspoň trochu psychicky podpořit. Nakonec jsem to ale neudělala a raději napsala Láďovu synovi Jirkovi. A když Láďa zemřel, měla jsem sto chutí Artura obejmout, polaskat. Ale opět jsem mu ani nenapsala. Právě proto, že mu nevidím do hlavičky. To nechávám na něm, když se ozve, budu šťastná. A pokud se objeví, otevřu mu láskyplně náruč!“ pronesla smutně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články