Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

2127
Sdílejte

Přesto se nenašlo málo těch, kteří vyjádřili negativní názory na její nový vzhled, včetně mediálně známých osobností jako jsou Agáta Hanychová a Ornella Koktová.Agáta a Ornella ve svém podcastu otevřeně kritizovaly Dářin nový vzhled, přičemž Ornella použila výraz, že Dara „vypadá jako malý blonďatý Vietnamec,“ což mělo naznačovat velkou změnu v jejím vzhledu, která podle nich nebyla zrovna úspěšná. Oba komentáře reflektovaly širší debatu o tom, zda je vhodné podstupovat radikální estetické změny a jaký dopad mohou mít na percepci člověka veřejností.Ornella totiž říkala, že až někam Dara poletí, tak asi bude muset udělat nový pas,“ rýpla si do nové kauzy okolo Dary Rolins Agáta.Ornella Koktová se však ihned její slova pokusila mírnit: „Říkala jsem jako Asiat. Podle mě je to hrozná škoda a zase tolik to nepotřebovala. Já chápu, že si řekla, že tam půjde. Tady vidíte, že drahý chirurg není tutovka a prostě se to nepovedlo.“Agáta však své rozhořčení nad zálibou Dary v plastikách ani nadále neskrývala. „Agáta dále komentovala, že je nesmyslné, když ženy neumějí stárnout s grácií a místo toho volí drastické estetické zákroky. V jejích vyjádřeních zazněla i kritika společenského tlaku na vzhled a mladistvý vzezření, který může vést k nerozvážným rozhodnutím v oblasti plastických operací. Já nevím, co všechno si ona nechala udělat… Já ani nechápu, proč má ona jednoho z nejkrásnějších chlapů, a to Nedvěd je,“ pokračovala v nekompromisní kritice slovenské zpěvačky Agáta. „Dara navíc teď vypadá jako její ex Homola.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články