Tomáš Plekanec byl její životní láskou. Lucii Vondráčkové trvalo čtyři roky než si odpustila, že manželství skončilo

1410
Sdílejte

Plekanec se pokusil s Vondráčkovou párkrát sejít, ale podle něj to dopadlo tak, že si ho nahrávala na telefon. Konec rozvodu je podle něj ještě daleko, ale doufá, že „rozum vyhraje nad penězi“ a chce být se syny. Říká, že nechce, aby si kluci jednou četli nějaké pomluvy o rodičích nebo aby trpěli, že nejsou s tátou. Nechce je zároveň odehnat od mámy, protože ví, že ji potřebují.I proto nepokračuje jinde v NHL, ale vrátil se do Česka, jak bylo v plánu. Kvůli celé kauze má i výčitky, že to odnáší jeho nová přítelkyně Lucie Šafářová. Ale věří, že dnes už většina lidí chápe, jak to celé bylo a že Šafářová nikdy nebyla důvodem jejich rozchodu. Rozvod Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové byl velmi medializovaný a podle hokejisty i promyšlený ze strany zpěvačky. Plekanec se vrátil do Česka, aby mohl být se syny, ale stále bojuje za to, aby kluci netrpěli nepřítomností táty. Celá kauza má dopad i na jeho nový vztah s Lucií Šafářovou, ale věří, že většina lidí již chápe, jak se věci mají. Konec rozvodu je podle něj zatím v nedohlednu, ale doufá ve vítězství rozumu nad penězi.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články