Rozpad přátelství mezi Ivetou Bartošovou a Lucií Bílou : Dárek od Bílé hodila Iveta do popelnice. Děsivý důvod!

11073
Sdílejte

Zatímco Lucie Bílá si budovala stabilní pozici na vrcholu českého hudebního průmyslu, Iveta čelila mnoha osobním a profesionálním problémům, které zahrnovaly mezilidské vztahy a psychické potíže. Tento kontrast byl začátek konfliktu, který měl dalekosáhlé důsledky.Podle zdrojů blízkých oběma umělkyním, tak jak Lucie získávala na popularitě, Iveta to vnímala jako osobní útok. Její neschopnost přijmout Luciin úspěch se projevila až paranoidním chováním. Iveta přesvědčila sama sebe, že Lucie má zlé úmysly, což vyústilo v to, že zahodila dárek, který jí Lucie dala po narození jejího syna Artura. Dárek, figurka, byl pro Iveta symbolem temné magie, což vedlo k jeho vyhození. Tento akt nebyl ojedinělý, podobně se zachovala i s dalším dárkem, kamínkem pro štěstí, který se snažila rozbít.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články