Richard Krajčo je pyšným tátou : Jeho syn Ríša slaví už 15 let, otci jako by z oka vypadl

631
Sdílejte

V takových chvílích byste si přáli zastavit čas, i když moc dobře víte, že to není možné.“Krajčo dále poděkoval synovi za všechny společné chvíle – za každé ráno, kdy vstávají jako rodina, za veškeré rozhovory, smích i slzy, které spolu sdíleli, za společné cestování, hraní videoher nebo návštěvy sportovních utkání. „Jsem nesmírně vděčný za to, že tyhle okamžiky můžu prožívat společně s tebou. Jsi zkrátka ten nejlepší. Milujeme tě,“ dodal dojatý otec.K příspěvku připojil několik společných fotografií, na kterých je na první pohled patrná velká podoba mezi Richardem a jeho patnáctiletým synem. Sledující byli doslova nadšení. „Až si nechá narůst vousy, tak vás od sebe nerozeznáme,“ zažertovala jedna z fanynek. „Krásné narozeniny a užívejte si spolu každou minutu. Ten čas tak rychle utíká, musíte si vážit každé chvilky,“ radili mnozí.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články