Premiér Petr Fiala obhájil post předsedy strany, když získal hlasy od 81 % přítomných delegátů

537
Sdílejte

Kongres navštívili i zástupci koaličních partnerů ODS. Předseda lidovců Marian Jurečka si rýpnul do opozičního hnutí ANO kvůli neshodám ohledně důchodové reformy a pochválil premiéra Fialu. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek z TOP 09 ocenil vztahy mezi ODS a TOP 09, zatímco ministr vnitra Vít Rakušan ze STAN vyzdvihl schopnost vlády vypořádat se s krizí a důsledky války na Ukrajině. Předseda Pirátů Ivan Bartoš chce hledat ve vládě průsečíky mezi stranami navzdory blížícím se evropským volbám.ODS se podle průzkumů těší podpoře asi 14,5 % voličů a koalice Spolu by v eurovolbách mohla získat kolem 20 %. Kongres ukázal, že ODS je jednotná a připravená čelit výzvám, které před ní stojí. Strana si je vědoma své role v české politice a hodlá bojovat o charakter státu. Nové vedení s Petrem Fialou v čele má silný mandát a podporu členské základny i koaličních partnerů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články