Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

2664
Sdílejte

V roce 1992 se zúčastnil konkurzu do seriálu Pobřežní hlídka, a okamžitě získal roli plavčíka Matta Brodyho, která mu sedla jako ulitá a odstartovala jeho kariéru. Kromě splněného hereckého snu mu tento úkol přinesl i lásku. Dal se dohromady se svou kolegyní Pamelou Anderson, která patřila mezi nejžádanější ženy této doby.

Uspěl také jako muzikant
Po pěti letech David na vlastní rozhodnutí ukončil své působení v Pobřežní hlídce a přijal lákavou nabídku – účinkovat v seriálu Melrose Place. Později se objevil ještě v různých menších rolích ve filmech a seriálech, ale bylo toho stále méně. Herec se proto rozhodl zkusit štěstí jako muzikant.

Vydal jediné album Leap of Faith a absolvoval i úspěšné turné, ale nakonec to zabalil iv hudbě. Podle jeho slov nakonec došel k tomu, že chce být především dobrým otcem svým dvěma dětem, které má se svou bývalou manželkou Brooke Burke. „Nechtěl jsem jít natáčet televizní pořad do Kanady, nechtěl jsem cestovat do Evropy kvůli hudbě. Chtěl jsem zůstat doma a chtěl jsem být dobrý táta. Chtěl jsem tady být pro své děti každý den,“ uvedl David v jednom z rozhovorů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články