Hanychová se svěřila : Mirek se vůbec nezměnil, pořád je sukničkář

792
Sdílejte

začala Agáta zostra odpovídat na dotaz, zda se její manžel za ty roky v něčem změnil nebo si něco uvědomil. „Já myslím, že přede mnou a před Kryšpínem měl deset tisíc holek a mezi jeho ženou a mnou měl dalších dvacet tisíc holek,“ řekla s nadsázkou Agáta, která ale manžela pochválila za to, že v intimní sféře se nic učit nemusel, jelikož »byl dobrý« už před lety. Přesto zdůraznila, že v intimní rovině byl vždy schopný a není v této oblasti co vyčítat.Tato situace ukazuje, že i když může dojít k obnovení starých vztahů, některé aspekty osobnosti a chování se mohou ukázat jako stálé a nezměnitelné. Agáta a Mirek tím dokazují, že láska a rodinné pouto mohou překonat i dlouhodobé překážky a rozdíly, ale zároveň poukazuje na složitosti, které mohou v takových vztazích přetrvávat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články