Dominika Gottová na mizině. Přišla o peníze z podpory pro nezaměstnané ! Nešťastná a ve finské pasti

19856
Sdílejte

„Díky tomu dosáhli na státní dotaci pro začínající podnikatele,“vysvětlil zdroj. Nicméně, příjmy z této činnosti jsou dalece nedostačující, a pracovní nabídky pro Tima jsou sporadické.Dominika se v prvních měsících po návratu do Finska potýkala s významným poklesem motivace k práci. Přestože měla nabídku spolupracovat s rádiem Prostor na pravidelných reportážích o životě ve Finsku, její angažmá bylo krátké. Předpokládaný honorář 1500 korun za reportáž se zdál být motivující, avšak po několika počátečních pokusech Dominika tuto příležitost ztratila kvůli své vlastní neaktivitě a lenivosti.Tento vzor chování není pro Dominiku nový. V minulosti již několikrát projevila podobné tendence k pasivitě a ústupu od zodpovědnosti, což je zřejmě ovlivněno její celkovou životní situací a emocionálním stavem. Aktuálně žije spíše uzavřený život, a její sociální kontakty jsou minimální.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články