Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

856
Sdílejte
Případ vyšetřují blanenští kriminalisté, kteří se snaží objasnit okolnosti tohoto činu. Mluvčí policie Pavel Šváb potvrdil, že případ je ve fázi vyšetřování a podrobnosti nebyly zatím plně zveřejněny.
Sebevra*dy v Macoše nejsou bohužel ojedinělé. Tento dramatický krajinný útvar s hlubokou propastí a okolím plným přírodních krás je paradoxně místem, kde desítky lidí ukončily své životy volným pádem. Mluvčí správy jeskyní České republiky, Pavel Gejdoš, komentuje, že zabraňovat sebevraždám v této lokalitě je prakticky nemožné kvůli charakteru terénu a statusu oblasti jako přírodní rezervace.Tato tra*édie je připomínkou nedávného případu, kdy žena skočila do propasti se svými dvěma malými dětmi, což zanechalo celou komunitu v šoku a žalu. Případy jako tyto vyvolávají debaty o bezpečnostních opatřeních a psychologické podpoře dostupné v oblastech s vysokým rizikem sebevražd.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články