Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

1717
Sdílejte

Alena Krejčíková byla známá svou pozitivní energií a bojovným duchem. Se svým manželem tvořila závodní tým po více než 11 let, kde se věnovali rallye s plným nasazením, což se odrazilo na jejich finanční situaci. Dle informací na webové stránce sbírky, rodina věnovala většinu svých financí právě závodění, což nyní vedlo k tomu, že pro rodinu zůstaly jen omezené prostředky, dokonce ani na řádný pohřeb.

Situaci rodiny Krejčíkových se rozhodla podpořit veřejnost prostřednictvím sbírky na platformě Znesnáze, která dosud vybrala téměř 700 tisíc korun, přičemž původní cíl byl stanoven na 140 tisíc korun. Sbírku podporuje i známý automobilový závodník Vojtěch Štajf, což jistě přispívá k širší veřejné podpoře.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články