Andrej a Monika Babišovi tráví Velikonoce od sebe. Spekulace o rozchodu sílí

850
Sdílejte

Už od silvestra se neobjevili na žádné společné fotografii, což vyvolává spekulace o možném rozchodu. Především fanoušci se pod příspěvky Andreje Babiše z dovolené ptají, kde je jeho manželka.Manželé Babišovi jsou svoji 7 let, před svatbou spolu žili 23 let a mají dvě dospělé děti. Společné dovolené v zahraničí byly u páru běžné, i když se kvůli pracovním povinnostem Andreje Babiše párkrát stalo, že Monika jela na dovolenou sama nebo s přáteli a dětmi. To, že nyní na Velikonoce odjeli každý zvlášť do jiné destinace, je ale novinka.Monika Babišová se k situaci zatím nevyjádřila, redakce ji oslovila s dotazem ohledně vztahu s manželem, ale do vydání článku neodpověděla. V minulosti v rozhovoru prozradila, že je na své dospělé děti pyšná a očekává, že půjdou v otcových šlépějích a povedou úspěšně jeho firmu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články