Zpověď expartnerky vraha z Hořovic: Před činem si chtěl vzít i moji dceru, řekla

6267
Sdílejte

Tomáš (33) je obviněn, že zabil svou partnerku Lindu (33), jejich společného syna (7) a její dceru (4) z předchozího vztahu. Podle informací  Tomáš toužil mít o víkendu u sebe také dceru z jiného vztahu, kterou vychovával společně s její matkou. Matka dívky se však rozhodla, že jí toho dne do péče dceru nedá.Smutek panuje ve městě Hořovice ve Středočeském kraji. Podle zdrojů Tomáš svou partnerku Lindu a dvě děti uškrtil, těla pak zabalil do dek a týden s nimi zůstal ve společném bytě. Zavr**děné ženě prý bral mobil a posílal z něj zprávy jejím rodičům, aby neměli podezření. Později se Tomáš přesunul na Břeclavsko, kde bylo nalezeno jeho tělo bez známek života, což naznačuje sebevr**du. Tomáš a Linda měli spolu sedmiletého syna a čtyřletou dceru, kterou Linda měla s jiným mužem. Po rozchodu s Tomášem měli oba nové partnery a další děti, ale nakonec se dali znovu dohromady. Tomáš měl s jinou ženou dceru Viktorku, která v době vra*dy zůstala v péči své matky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články