Zneužitá Nela Moravcová si v životě prošla peklem. Přátelé jí posmrtně splní poslední velký sen

21352
Sdílejte

Bil ji pěstmi do obličeje i intimních partií, kde jí způsobil řezné rány nožem. Celou dobu ji škrtil a vyhrožoval zabitím. Nela v duchu bojovala o přežití a říkala si, že ještě nemůže zemřít, protože nesplnila vše, co chtěla. Meindlovo řádění trvalo asi 2 hodiny, než ho vyrušil soused, který zavolal policii.Nela skončila v nemocnici v umělém spánku s vážnými zraněními. Meindl byl zatčen přímo ve svém bytě a později odsouzen na 20 let vězení. Měl Nele také zaplatit 1,5 milionu Kč odškodného, které ale nikdy nedostala.I když přežila, nesla si Nela z hrůzného zážitku celoživotní trauma. Trpěla posttraumatickým stresem, anorexií a v prosinci 2019 se pokusila o sebe**aždu skokem ze 4. patra. Při něm si natrhla orgány, zlomila páteř a rozdrtila pánev. Lékaři byli skeptičtí ohledně její šance na přežití nutných operací.Nela nakonec rok strávila v nemocnici a skončila na invalidním vozíku. V roce 2021 se rozhodla zveřejnit svůj příběh, aby upozornila na problematiku se**álního násilí. Plánovala napsat knihu a díky veřejné sbírce získala prostředky na bezbariérové bydlení a nákladné rehabilitace. Věřila, že se její stav zlepší natolik, že bude opět chodit.Osudným se jí však stala další zdravotní komplikace. Na začátku dubna 2022 byla hospitalizována kvůli sepsi a nekróze. Krátce po operaci, kdy jí byla amputována noha, 22. dubna ve věku 31 let zemřela.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články