Uběhlo 26 let od natáčení Divokého anděla: Seriálový Ivo zešedivěl a promluvil o tom, jak se k roli dostal

918
Sdílejte

Herec Facundo Arana, který v ní ztvárnil nezapomenutelnou roli Iva Di Carla, nyní usedl do poroty slovenské taneční soutěže Let’s Dance. I když mu za tu dobu přibylo pár šedin, svůj šarm a charisma rozhodně neztratil.Je mi velkou ctí, že mohu zasednout v porotě Let’s dance,“ řekl v rozhovoru Facundo v rozhovoru zavzpomínal, jak se vlastně k roli v Divokém andělovi dostal. Když mu bylo 21 let, jeho tehdejší manažer Marcelo Rey mu řekl, že chce, aby do pěti let hrál v nejlepší telenovele na světě. Oba dva na tom každý den tvrdě pracovali od rána do večera. Facundo bral hodiny herectví a pracoval i na dvou projektech současně.V roce 1998 se producenti chystali natočit novou telenovelu s Natalií Oreiro a hledali pro ni vhodného hereckého partnera. Facundův manažer jim ho hned nabídl se slovy: „Už ho pro vás mám, je to Facundo Arana.“ A producent souhlasil. S Natalií jsou od té doby nerozlučnými přáteli.Díky telenovele se proslavila herečka a zpěvačka Natalia Marisa Oreiro a její herecký kolega a velký přítel Facundo Arana alias Ivo. Příběh mladičké Milagros učaroval miliónům lidí po celém světě a seriál se stal na přelomu 90. let obrovským hitem. Facundo Arana je dnes ženatý s televizní moderátorkou Maríou Susini, se kterou má tři děti – dceru Indii a syny Jaca a Mora, dvojčata. Jeho starší dcera se věnovala herectví, nyní ale miluje koně a vyniká v jezdectví. Jeden syn miluje surfování a auta, druhý syn z malování a hledá svou uměleckou cestu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články