Slováček s Patrasovou znovu na nože: Pohádali se na veřejnosti kvůli financím, Felix na Dádě prý škudlí

592
Sdílejte

Zajímavé je, že krátce před hádkou mezi manželi ještě panovala idylka a harmonie. Felix Patrasovou v rozhovoru vychválil, jaká je skvělá kuchařka a jak mu chutnají její pokrmy, konkrétně uvedl třeba jehněčí nebo králíka. Dáda naopak Felixe lehce ztrapnila, když přišla řeč na pletení pomlázky o Velikonocích. S humorem podotkla, že její manžel tuto činnost neovládá. Je vidět, že i po mnoha letech manželství dokážou tito dva umělci své soukromí a neshody přenášet na veřejnost a ventilovat je před zraky zvědavých diváků a čtenářů. Svými výstřelky a výměnami názorů nepřestávají bulvární média zásobovat kontroverzním a pikantním obsahem. Otázkou zůstává, nakolik jsou tyto rozepře hrané a nakolik odrážejí reálný stav jejich vztahu a soužití.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články