Školné za více než jeden milion ročně. Pyšný táta Leoš Mareš posílá syna Jakuba na prestižní americkou univerzitu

4120
Sdílejte

Jakub se zde hodlá věnovat studiu byznysu a své oblíbené aktivitě, vodnímu lyžování. Monika sdílela tuto radostnou zprávu na sociálních sítích a přiznala, že původně preferovala pro syna studium blíže domova, konkrétně v Anglii. Nicméně Jakubova vášeň pro vodní lyžování a šance trénovat na Floridě nakonec převážily její obavy.Fakt maká a moc ho to baví, což je nejdůležitější. No a když byl loni na Floridě trénovat a já ho tam přepadla, poprvé jsem připustila, že bych asi souhlasila i s Floridou. Samozřejmě studium na půdě této univerzity není jen tak pro každého.Studium na Florida Southern College je spojeno s vysokými náklady. Rodina se musí připravit na to, že roční školné přesáhne milion korun. K tomu je třeba připočítat průměrné náklady na ubytování na kolejích ve výši 210 tisíc korun a na stravování v základním balíčku za přibližně 130 tisíc korun. Před Jakubem stojí v květnu ještě úkol úspěšně absolvovat mezinárodní maturitní zkoušky (IB), po kterých již nebude ničemu stát v cestě k odjezdu do USA a začátku nové kapitoly jeho života.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články