Princezna Kate čekala na správný čas, kdy to říct dětem: O rakovině věděla delší dobu

1658
Sdílejte

Kate si vyslechla diagnózu už začátkem roku po operaci břicha. S veřejností se ovšem podělila až nyní, především kvůli dětem. V dojemném videu na sociálních sítích vysvětlila, že pro ni bylo nejdůležitější vše citlivě vysvětlit svým potomkům. Chtěla je ubezpečit, že se uzdraví a každým dnem je silnější.Princezna se soustředí na věci, které jí pomáhají uzdravovat nejen tělo, ale i mysl a duši. Velkou podporou je jí manžel princ William, který byl po celou dobu po jejím boku, i při zveřejnění nemoci. Jeho přítomnost je pro Kate významným zdrojem útěchy a jistoty v této těžké životní zkoušce.Kateina rodina nyní potřebuje čas, klid a soukromí, aby se s touto náročnou situací dokázala co nejlépe vypořádat. Děti jsou ve věku, kdy plně chápou vážnost maminčina onemocnění. Proto bylo pro Kate tolik důležité s oznámením počkat a zvolit ten nejvhodnější způsob, jak jim to říct.Sdílet takovou zprávu s celým světem vyžaduje nesmírnou odvahu. Kate se ovšem rozhodla promluvit veřejně, aby podpořilaechny, kteří procházejí podobnou zkušeností. Zároveň poděkovala za pochopení v době rekonvalescence po operaci. Vyjádřila vděčnost zdravotnickému týmu, který o ni výborně pečuje.Přestože uplynulé měsíce byly pro celou rodinu nesmírně náročné, Kate statečně bojuje a nevzdává se.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články